Nordic Sport är en av världens ledande leverantörer av friidrottsutrustning. Nordic vilar på en stolt tradition att alltid sätta kvalitet först och har etablerat sig som en pålitlig leverantör på en global marknad.

Billy Garrett, Glasgow Lifes direktör för sport och evenemang och medordförande i styrelsen för Glasgow 2019, sa: ”Vi är mycket glada över att ha samarbetat med Nordic Sport för att leverera den bästa sportutrustning för European Athletics Indoor Championships 2019. ”Med ett rykte som en av världens bästa sportutrustning leverantörer är vi övertygade om att Nordic Sports stöd och erfarenhet kommer att vara ovärderligt för att se till att Glasgow 2019 blir ett av Europas bästa inomhusmästerskap.”

Emma Lundkvist – VD för Nordic Sport kommenterade: ”Nordic Sport är väldigt glada över att få vara en del av European Athletics Indoor Championships 2019 i Glasgow. ”Vi har en lång tradition av att leverera produkter från Sverige till EM. Nordic Sport utrustade utomhus EM i Amsterdam, Zürich och Helsingfors och Indoor Championships i Göteborg för att nämna några. Det kommer att bli en stor ära för oss att leverera våra produkter samt kunskap och erfarenhet till Glasgow 2019.

För mer information om European Athletics Indoor Championships Glasgow 2019, vänligen kontakta:

Joanna Sutherland, Championship Manager European Indoor Championships 2019

Telefon: +44 (0) 141 287 8842

Mobil: +44 (0) 7960 845145

E-post: joanna.sutherland@glasgowlife.org.uk

 

För mer information om Nordic Sport, vänligen kontakta:

Dennis Österberg, Vice VD

Telefon: +46910764005

Mobil: dennis@nordicsport.se