Nordic Sport som är en av de världsledande leverantörerna av friidrottsutrustning har gått in i ett samarbete med British Athletics och blivit deras officiella leverantör av utrustning. Företaget kommer att förse British Athletics med utrustning till alla deras event t.o.m år 2020 vilket inkluderar prestigefyllda tävlingar som Müller Anniversary Games, Müller Grand Prix Birmingham och Müller Indoor Grand Prix.

Nordic sport som är ett norrländskt familjeföretag som har försett många av de stora tävlingarna runt om i världen med utrustning, senast Word Para Athletics Championship i London och EM 2016 i Amsterdam.

Vice VD för Nordic Sport, Dennis Österberg berättar: ”Vi är ett familjeföretag med lojala medarbetare, våra produkter är prisvärda och av hög kvalité. Vår omsorg för de små detaljerna skapar ett starkt varumärke och det är inte någon slump att Nordic Sports produkter ofta ses på de största sportmästerskapen runt om i världen. Erfarenhet har lärt arrangörerna att det lönar sig att vända sig till oss som leverantör. ”

Niels de Vos, VD för UK Athletics säger att han är glad att ha Nordic Sport med sig på sin resa framåt: ”Efter att ha arbetat med dem under de senaste World Para Athletics Championships så vet vi att de kommer att tillhandahålla högkvalitativ utrustning, vilket ger idrottarna bästa möjliga möjlighet att prestera sitt bästa”

 

För kontakt:

Liz Birchall, kommunikationschef

M: +44 (0) 7718 526 363

E: lbirchall@britishathletics.org.uk

 

Dennis Österberg

Vice VD, Nordic Sport

E: dennis@nordicsport.se

T: +46910764005